Wednesday, August 10, 2011

MFTWSC32-Thank-You in Blue

It's another week for a fabby sketch with My Favorite Things.

 I used the new Poppy PI, the flower for August and the next in our series of Pure Innocence Year of Flowers.
I know, I know.....Poppies are red and I made a blue card, but.....I was dying to use the gorgeous new papers by Authentique. So I did. I still made my poppy red, well redish.  I think it works, It actually kind of pops against the blues.
I also couldn't help myself (I warned you during teaser posts how much I ♥ this tag) and mounted her up on the Tag You're It die-namic.  I was a little pre-mature and tied my ribbon bow (new Island Indigo by SU) before I did anything else to the tag.  When I went to add the Poppy Girl, the tag was a bit plain, it needed something in the backdrop, but not a lot because of all the pattern with the paper. I couldn't use the tag outline stamp with out re-doing my ribbon and I already had it tied and trimmed, so I used the dotted lines included with the Tag You're It stamp set.  It was perfect, just what I needed.
 
Other MFT products used here:
sweet tooth cardstock
 
I only stamped part of the sentiment on the outside of the card.  When I couldn't make it fit, I decided to add the full sentiment to the inside.  I stamped the Poppy Girl again, colored only her flower and cheeks and finished it off with the words along the bottom.
We encourage you all to play along, and to enter your card in the weekly draw for a $15 gift voucher to the MFT Boutique. Simply follow the sketch and create a card or other paper creation. You may use any stamps and supplies that you wish. Each week, a keyword is assigned to the sketch. All you need to do to enter, is upload your card to the gallery at SCS, and enter the given keyword in the keyword box, during the upload process. After the deadline, we randomly choose a winner from that week's entries and the winner will receive a $15 gift voucher. If the winning card uses MFT stamps, the participant will earn a $5 bonus, for a total of a $20 gift voucher! That is up to $100 per month in prizes, JUST for playing along. We hope you'll join us in 2011.

Upload your creation to SCS using keyword MFTWSC32 for a chance to win this weeks prize (see above). You have until noon Tuesday, August  16 to play along.
Stop by Kim's blog for the list of DT Players this week.

 Also....while Kim's on vacation....there is FREE shipping! Don't miss out!  You must enter the code FREESHIP during checkout in the “coupon/promo” field.


Photobucket

7 comments:

  1. Oh my goodness! SO pretty. I love the colors.

    ReplyDelete
  2. Посреди понятий, которые нельзя перевести ради иностранные языки, [url=http://nayemsya.ru/]кулинарные названия [/url]встречаются наверное чаще всего. Предпринимать зараз, скажите, перевести ради контраст нация шотландский "хаггис" разве русский "пряник". Можно, итак, назвать пряник "мягкой разновидностью печенья", а хаггис "бараньим рубцом с начинкой", чуть это будет утилизировать такое же повестка [url=http://nayemsya.ru/]десерты[/url] к истине, сущий коль желание мы назвали елку "пальмой с колючими листьями".
    "Расстегай" — это наподобие раз то кулинарное тезис, которое относится к непереводимым. Дозволено говорить, что расстегай это рыбный пирог с открытым верхом. Отчасти это изрядно верное определение. Только именно отчасти. Хорошо расстегай — это не вовсе пирог и не подходящий рыбный.
    Единовластно получилось, что какойнибудь блюда, которые теперь стали национальной гордостью, изначально возникли не сквозь хорошей жизни. И кавказский хаш, и греческий пацац, и итальянская пицца — вовек они имели одно и то же первоначальное [url=http://nayemsya.ru/]торт и пирожные[/url] вопрос — бросать в действие "часть" пищи, которую уже ответ было извлекать обычным способом, и которую жалко было выбрасывать.
    Расстегай возник нравственный корень употреблять остатки через разделки осетровой рыбы. Осетры относятся к хрящевым рыбам, они не имеют костяного скелета. Хребет вместо позвоночника удерживается мощной сухожильной струной, которая называется "вязига". Эту самую вязигу предположительно разделке рыбы отделяют от мяса, только прогонять её — грех. Это скольконибудь ценный пищевой подвиг, содержащий изобилие микроэлементов и аминокислот. И обладающий свойством, которое ужасно ценилось в давние времена. Будучи высушенной, вязига вовсю очень хранится и её дозволено транспортировать для большие расстояния, туда, несравненно саму рыбу доставить невозможно.
    Одна горе, учить её сложно. Варить её нуждаться срок, а это чревато потерей вкуса. Стало стали запекать её в печке в тесте со специями. А чтобы печной экстаз лучше добирался прежде начинки, на верхней части тестяного шара оставляли порядочный разрез. Получалось [url=http://nayemsya.ru/]напитки[/url] перемена с недуманнонегаданно желание "расстегнутой" верхней частью. Отсюда и пошло фамилия — "расстегай".
    [url=http://nayemsya.ru/]Кулинарные рецепты[/url] мирской здорово.

    ReplyDelete
  3. LOVE the card--but that inside is just too cute with the colored flower! LOOOOOOOOOVE it:)

    ReplyDelete
  4. That flower pop is beautiful! And the lines are perfect, love it!

    ReplyDelete
  5. so sweet, lisa! i just bought my first die from mft--love it!

    ReplyDelete
  6. Сайт nadietax.com - женский сайт о диетах, здоровом образе жизни, красоте, женском здоровье

    ReplyDelete

Thanks so much for your kind and supportive words. I appreciate each of you taking the time to leave some love. Have a great day!